fbpx

Karosserireparasjon

kebulo remontas
 

Vi tilbyr pålitelige tjenester av karosserireparering og reparerer karosseri av alle typer: personbil, minibuss, lastebil, slepebil og karosseri til anleggsmaskin.Våre profesjonelle spesialister har erfaring i karosserireparasjoner som varierer mellom 6 og 30 år. Oftest reparerer vi biler etter ulykker. Karosserireparasjoners rutine etter ulykke er følgende:

  • bilen demonteres
  • geometrien gjenopprettes
  • tilbereder til maling
  • utfører maling

Det finnes også mange biler som er ødelagt av korrosjon (rust). Vi kan tilby rust fjerning med hjelp av sandblåsing – først skjærer vi ut korrosjons ødelagte deler, og så koker vi en ny metall dekket med antikorrosjons materialer.

Vi utfører alltid beregninger før reparering og informerer kunde om mulige reparasjons kostnader. Regninger og vurdering av kostnader utfører vi gratis. Hvis det ikke er mulig å komme hos oss, kommer vi til hvor du vil for å sjekke bilen.

OBS! Det er mulig å sende bilens bilder direkte til vår e-post og få omtrentlig pris på reparasjon!

Verktøy og materialer som brukes på verkstedet, er bare av de best vurderte og kjente produsenter over hele verden. Ved hjelp av profesjonell teknikk kan vi utføre arbeidet enda raskere og mer effektivt.

Du kan alltid tilby oss om å kjøpe din bil uansett dens defekter – enten det er karosseri defekt, motor defekt, girkasse eller selve bilen som ikke er i stand.

Beste billakkering i Oslo

Har det kommet lakkskader på bilen din, eller ønsker du rett og slett å gi bilen din en overhaling med ny lakk? Da kan Oslos mange lakkverksteder komme deg til unnsetning og tilby enestående resultater til gode priser. Lakkering av bil var en gang en tjeneste som kun ble tilbydd av enkelte merkeverksteder i Oslo til høye priser.

Men hånd i hånd med utviklingen og innflyttingen til hovedstaden, har det utviklet seg større grad av konkurranse mellom lakkverksteder i området. Prisene har som resultat blitt mer overkommelige, samtidig som resultatene har blitt bedre. Du får enkelt lakkert bilen din til forholdsvis lave priser i Oslo.

Mange av de nye lakkverkstedene i Oslo er kjente for å tilby fantastiske priser i forbindelse med sin oppstart, med hensikt å tiltrekke seg nye kunder. Planlegger du å lakkere bilen din i Oslo, tilbys det ikke kun slike tilbud for lakkering av en hel bil, men også for reparasjon av lakkskader, samt boning, detaljering og liknende tjenester, som atter en gang kan få bilen din til å se splitter ny ut.

Ring: +47 939 49 747

Skriv til: info@intercarson.no 

Kom til: Slettaveien 23, 1555 Son