fbpx

Motorreparasjon

Vi reparerer motorer av alle typer: motorer til biler, minibusser, lastebilmotorer. Vi kan reparere alle forbrenningsmotorer og reparere traktorer, hogstmaskiner, heiser og annet anleggs- og industrielt utstyr. Alt kan takles av oss uavhengig av modell og størrelse!

Motorer er sannsynligvis noe av det mest komplekse i bilen, så motorreparasjon krever ekstremt høyt nivå av kompetanse og nøyaktighet. For tiden er tre av de 18 ansatte i vårt firma kvalifiserte maskinreparatører som med mange års erfaring (henholdsvis 17, 20 og 26 år) reparerer bilmotorer.

Mekanikerne utfører alltid full motordiagnostikk, kontroll av det mekaniske, bruker datamaskiner for diagnostikk, komprimerer og utfører mange andre jobber. Før du setter deg i bilen, så er det viktig at alt er i orden. En vanlig feil av uerfarne håndverkere er å prøve seg på jobben på egenhånd. På denne måten sparer man en god del penger, men får kvalitet deretter også. Å velge kvalitetstjenester fra profesjonelle mekanikere er et mye bedre valg.

Serviceansvarlige foretar alltid foreløpige beregninger før reparasjoner, om mulig. Vi informerer kunden om prisen etter den endelige diagnosen av motorfeil, og aldri vil ansatte i vårt firma reparere bilen uten å varsle kunden om de mulige kostnadene, og dermed unngår vi misforståelser med kundene våre.

Trenger du motorreparasjon?

Kontakt oss, og vi vil alltid hjelpe deg med å diagnostisere problemet, evaluere reparasjonsprisen og ordne bilen din.

Ring: +47 939 49 747

Skriv til: info@intercarson.no 

Kom til: Slettaveien 23, 1555 Son