fbpx

Personvern

Ditt personvern er viktig for oss. I denne personvernerklæringen forklarer vi hvordan vi samler inn, bruker, og beskytter dine personopplysninger.

Hvilke opplysninger samler vi inn? Vi samler inn informasjon som hjelper oss å tilby våre tjenester til deg, inkludert, men ikke begrenset til, navn, telefonnummer, e-postadresse og annen relevant informasjon som er nødvendig for å kunne utføre de tjenestene du ber om.

Hvordan bruker vi dine opplysninger? Dine opplysninger brukes til å administrere våre tjenester, inkludert å svare på forespørsler, tilby kundestøtte, og kommunisere med deg om våre tjenester.

Hvordan beskytter vi dine opplysninger? Vi tar ditt personvern på alvor og iverksetter passende tiltak for å beskytte dine personopplysninger mot uautorisert tilgang, endring, offentliggjøring eller ødeleggelse.

Deling av opplysninger Vi deler ikke dine personopplysninger med tredjeparter uten ditt samtykke, med mindre det er nødvendig for å utføre tjenestene du har bedt om, eller det er påkrevd ved lov.

Dine rettigheter Du har rett til å be om tilgang til, retting eller sletting av dine personopplysninger. Du har også rett til å protestere mot eller begrense behandlingen av dine opplysninger og rett til dataportabilitet.

Kontaktinformasjon For spørsmål om vår personvernerklæring eller informasjonen vi har om deg, vennligst kontakt oss.

Vi forbeholder oss retten til å endre denne personvernerklæringen når som helst, så vennligst sjekk den regelmessig.