fbpx

Reparasjon av chassis

Våre mekanikere fokuserer på vedlikehold av chassiset, da det er kanskje den viktigste delen av bilen når det gjelder sikkerhet og selvfølgelig komforten. Verkstedet er utstyrt med bremsestativ som fanger opp bremsestabilitet og effektivitet. Uten et godt bremsesystem er det neppe mulig å kjøre lenge uten hendelser, noe som kan være livstruende.

Selvfølgelig er alle andre stabilitetsområder svært viktige for bremsesystemet, fordi en ustabil bil kan havne i grøften når som helst, selv på en rett vei. Dette kan være forårsaket av dårlige støtdempere (eller ved at du når 50 km / t, men bremselengden er forlenget med så mye som 2 meter), fjærer, stabilisatorer, trekk og andre chassiselementer ikke er i orden. Skadde støtdempere beskadiger direkte andre deler av bilens oppheng – styrestenger, hengsler, løftere, gummibøsninger, lagerleier og andre deler. I slike tilfeller er driften av bilen ekstremt farlig. Våre erfarne teknikere sjekker alltid disse punktene og informerer selvfølgelig kunden om de mulige konsekvensene. Vi bruker bare produktene til kjente produsenter; det betyr deler av høy kvalitet – aldri noe annet. Derfor du via vår tjeneste motta kvalitet med kvalitetsprodukter. Vi prøver å jobbe raskt, og vi bruker profesjonelle verktøy.

En liten feil fører kanskje til at en fort tenker ”jeg kan kjøre litt til, og venter heller til flere eller en større feil”. Problemet er bare at en ikke trenger å vente lenge, for småfeil skaper som oftest store feil ganske så raskt! Derfor må chassisdelene repareres umiddelbart uten å vente. Det anbefales å teste demperne på bilen hver 10-15 tusen kilometer.

Noen eksempler på chassis feil: Bremseskivene er vridd og rattet rister alt ser ut til å stoppe bremsing, men hele chassiset skjelver, noe som fører til at dysene, stabilisatorene og alle andre tilkoblinger beveger seg. Riktig utført vil en reparasjon av chassiset ikke bare spare deg for penger ved å beskytte andre deler, men du vil også finne ut at reparasjon av bilchassis ikke alltid må være dyrt i seg selv.

Hva kan vi tilby?

  • Vi anbefaler alltid våre kunder bedre og billigere alternativer.
  • Vi gjør reparasjonsarbeidet bare med din godkjenning.
  • Vi finner alltid rimelige alternative løsninger.
  • Vi har kunnskap og erfaring, så vi skal gjøre jobben kvalitativt.

Bremse, forstilling, og kløtsjreparasjon i Oslo

Ser du etter et pålitelig verksted for reparasjon av bilen din i Oslo, betyr det lite om du trenger hjelp til reparasjon av bremser, reparasjon av forstilling, bytte av clutch eller andre liknende tjenester. Det finnes i dag svært mange verksteder som tilbyr slike tjenester, til stadig bedre priser.

Bremser er uten tvil en av de viktigste funksjonene en bil kan ha. Kjører du rundt i en bil med svake bremser skal det ikke mye til for at du krasjer i bilen foran deg ved neste lyskryss, uavhengig av hvor hardt du presser på bremsepedalen. Det er nemlig slik at når enten bremseklossene eller bremseskivene på bilen din er utslitt, må de byttes ut eller repareres så snart som mulig, da både førerens og passasjerenes trygghet er fullstendig avhengig av dette. Heldigvis er det enkelt å finne verksteder for reparasjon av bremser i Oslo.

Feil på forstilling og kløtsj er ikke nødvendigvis like farlig som feil på bremser, men disse er også grunnleggende problemer man må få fikset opp i, med en gang de legges merke til. Har bilen din skjevhet i forstilling vil du fort merke ujevnheter i styringen, noe som kan skape farlige situasjoner i svinger med høy hastighet. Om kløtsjen slutter å fungere vil du legge merke til det med en gang, da bilen din fort vil slutte å bevege seg. Gjør derfor en sjekk av forstillingen på bilen din og bytt gjerne ut kløtsj, om dette blir nødvendig neste gang du er på verksted i Oslo, prisene vil sjeldent skuffe.

Trenger du chassisreparasjon?

Ring: +47 939 49 747

Skriv til: info@intercarson.no 

Kom til: Slettaveien 23, 1555 Son