fbpx

Reparasjon av girkasser

Girkassen er kjent for å endre hastigheten og dreiemomentet. Disse er delt inn i automatisk og mekanisk.

Automatisk girkasse reparasjon

Automatiske girkasser gjør bilen enklere å kontrollere, bilen har ikke en clutchpedal, og for føreren letter det i stor grad kjørekvaliteten. Oftest kjøres biler med automatiske girkasser av nybegynnere, pensjonister eller personer som ønsker mer komfort. Men biler med automatiske girkasser bruker mer drivstoff, og når det oppstår automatisk girkassefeil, så blir reparasjon komplisert og koster mer enn ved en mekanisk girkasse. Våre mekanikere har stor erfaring med automatisk girkasse reparasjon, slik at vi kan utføre store reparasjoner, oljeskift eller datadiagnostikk. Vi gir deg en garanti for automatisk girkasse reparasjon.

Reparasjon av mekanisk girkasse

Mekaniske girkasser er vanligere, krever flere ferdigheter, men krever redusert drivstofforbruk. Sannsynlighet for svikt og reparasjonskostnader i automatiske girkasser har økt populariteten i henhold til mekaniske girkasser.

Enten du trenger automatiske eller mekaniske girkasser, så reparerer vi først og fremst profesjonelt med diagnostikk, evaluerer kostnadene for arbeidet, og først deretter gjør vi reparasjonene.

Trenger du reparasjon av girkasser?

Stol på disse prosessene hos oss fordi vi vil utføre dem profesjonelt , gi deg en garanti, og ikke minst finne den optimale løsningen for deg og din bil.

Ring: +47 939 49 747

Skriv til: info@intercarson.no 

Kom til: Slettaveien 23, 1555 Son